JEMI KUDO

MË SHUMË

Shërbimet ARB Security

Mbrojtja e njerëzve, aseteve dhe informacionit është thelbësore për çdo organizatë. Kjo është arsyeja pse ARB Security ofron mjete të ndryshme mbrojtjeje, duke ndërvepruar me njëri-tjetrin dhe duke formuar një zgjidhje të integruar të Sigurisë Fizike.

Transporti i ngarkesave me vlerë të lartë kryhet me mjete të blinduara me nivelin më të lartë të mundshëm të mbrojtjes dhe me pajisje speciale, që bazohet në përvojën e vendeve të zhvilluara në Evropë dhe në mbarë botën....

Sistemet e mbikqyrjes janë një pjesë thelbësore e sigurimit të shtëpisë ose biznesit tuaj. Këto sisteme mund të variojnë nga kamerat e sigurisë pa tela të shtëpisë deri te sistemet e sofistikuara të alarmit që njoftojnë zbatimin e ligjit në shenjën e parë të telasheve.

Sistemet e mbikqyrjes janë një pjesë thelbësore e sigurimit të shtëpisë ose biznesit tuaj. Këto sisteme mund të variojnë nga kamerat e sigurisë pa tela të shtëpisë deri te sistemet e sofistikuara të alarmit që njoftojnë zbatimin e ligjit në shenjën e parë të telasheve.

Qëllimi kryesor i sistemeve gjurmuese GPS është të lejojë rikuperimin e mallrave të vjedhura dhe kapjen e kriminelëve që i vodhën...

Is a service used especially in the world of entertainment, from movies to television, politics, economics, where people of great importance are threatened or endangered...

A security risk assessment identifies, assesses, and implements key security controls in applications. It also focuses on preventing application security defects and vulnerabilities...

ARB Security is your right choice when it comes to security. It has a modern fleet, a highly trained staff and ready to assist you in any moment and situation. Ranked as the best company in the country, we are everywhere...

International
Code of Conduct
Association
For Private Security
Service Providers

ARB SECURITY

Konfirmimi i Anëtarësisë
Kompania e parë e sigurisë fizike në Shqipëri - anëtare e ICoCA

Pse ARB Security

Ne u ofrojmë klientëve të korporatave dhe familjarëve një grup të integruar sigurie

Mbi 700 punonjës të specializuarnë fushën e sigurisë fizike dhe objekteve

Çertifikuar me standardet më të mira në fushën e sigurisë ICoCA ISO9001 OHSAS18001 ISO14001

Ne mundesojme Asistencë gjithëpërfshirëse sigurie24/7 për të gjithë klientët tanë

Sektorët që mbulojmë

Hidrocentrale dhe Fabrika

Sektorët me rëndësi të madhe kërkojnë një nivel shumë të lartë profesionalizmi. ARB Security u bë e mundur falë një stafi të gjerë dhe të trajnuar mirë, si dhe një personeli modern...

Aktivitete Kulturore dhe Panaire Kombëtare

Ne jemi zgjedhja e parë nga aktivitete dhe evente të ndryshme kulturore. Ne jemi profesionistë, të përkushtuar dhe të pajisur me mjetet më moderne të sigurisë.

Ambasadat dhe Institucionet e Parave

Sektori bankar dhe ambasadat janë ata që kanë rëndësinë dhe vështirësinë më të madhe përsa i përket sigurisë. Falë flotës sonë moderne të automjeteve të blinduara...

Spitalet dhe Kujdesi Shendetesor

Sektori i kujdesit shëndetësor, si spitalet apo qendrat e tjera të trajtimit, na kanë besuar sigurinë e ambienteve të tyre. Ne ofrojmë ndihmë 24/7 ...

Udhëtim dhe Turizëm

Fshatrat turistikë, aeroportet dhe agjencitë turistike janë një tjetër sektor shumë i rëndësishëm në ruajtjen fizike të objekteve të tyre...

Qendra Biznesi dhe Supermarket

Ne asistojmë dhe patrullojmë ambientet e qendrave të biznesit dhe supermarketeve. Staf i përkushtuar 24/7 dhe i gatshëm për të ndërhyrë në çdo kohë...

View all sectors

Gati për të mbrojtur
asetet tuaja?

LE TË FLASIM

Jeni një klient
ekzistues?

KËRKONI MBËSHTETJE

Mësoni më shumë rreth
produkteve tona?

KONTAKTONI SHITJET