Shërbimet tona

Mbrojtja dhe siguria fizike

Mbrojtja e njerëzve, aseteve dhe informacionit është thelbësore për çdo organizatë. Kjo është arsyeja pse ARB Security ofron mjete të ndryshme mbrojtjeje, duke ndërvepruar me njëri-tjetrin dhe duke formuar një zgjidhje të integruar të Sigurisë Fizike. ARB Security ka në dispozicion një staf të mirëtrajnuar në fushën e sigurisë fizike. Ato bëjnë të mundur sigurinë fizike të çdo objekti me rëndësi të ndryshme.

Sigurimi dhe shoqërimi i vlerave monetare

Transporti i ngarkesave me vlerë të lartë kryhet me mjete të blinduara me nivelin më të lartë të mundshëm të mbrojtjes dhe me pajisje speciale, që bazohet në përvojën e vendeve të zhvilluara në Evropë dhe në mbarë botën....

Sisteme CCTV

Sistemet e mbikqyrjes janë një pjesë thelbësore e sigurimit të shtëpisë ose biznesit tuaj. Këto sisteme mund të variojnë nga kamerat e sigurisë pa tela të shtëpisë deri te sistemet e sofistikuara të alarmit që njoftojnë zbatimin e ligjit në shenjën e parë të telasheve.

Sisteme Alarmi

Sistemet e mbikqyrjes janë një pjesë thelbësore e sigurimit të shtëpisë ose biznesit tuaj. Këto sisteme mund të variojnë nga kamerat e sigurisë pa tela të shtëpisë deri te sistemet e sofistikuara të alarmit që njoftojnë zbatimin e ligjit në shenjën e parë të telasheve.

Sisteme GPS

Qëllimi kryesor i GPS Asset Trackers është të lejojë rikuperimin e mallrave të vjedhura dhe kapjen e kriminelëve që i vodhën. Përdorimi i Gjurmuesve të Aseteve GPS mund të ketë gjithashtu një efekt parandalues nëse kriminelët janë të vetëdijshëm se ambientet që ata synojnë të grabisin ose vjedhin po përdorin pajisje gjurmuese. Gjurmuesit e aseteve GPS zakonisht fshihen brenda artikujve që synojnë të gjurmojnë. Kur krimineli merr sendin, ai ose ajo gjithashtu merr pa dashje pajisjen gjurmuese.

Sigurimi VIP

Është një shërbim që përdoret veçanërisht në botën e argëtimit, nga filmat tek televizioni, politika, ekonomia, ku kërcënohen apo rrezikohen njerëz me rëndësi të madhe. Shërbimet tona janë diskrete, profesionale dhe të klasit të parë. I gjithë stafi ynë merr trajnime të vazhdueshme, stërvitje dhe mentorim dhe është i përfshirë në trajnime taktike elitare të ofruara nga ish-personeli ushtarak.

Vlerësimi i Riskut

Një vlerësim i rrezikut të sigurisë identifikon, vlerëson dhe zbaton kontrollet kryesore të sigurisë në aplikacione. Ai gjithashtu fokusohet në parandalimin e defekteve dhe dobësive të sigurisë së aplikacionit. Kryerja e një vlerësimi të rrezikut i lejon një organizate të shikojë portofolin e aplikacionit në mënyrë holistike - nga këndvështrimi i një sulmuesi.

Mbështetje në fushën e sigurisë

ARB Security është zgjedhja juaj e duhur kur bëhet fjalë për sigurinë. Ka një flotë moderne, një staf shumë të trajnuar dhe të gatshëm për t'ju ndihmuar në çdo moment dhe situatë. Të renditur si kompania më e mirë në vend, jemi kudo. Ne analizojmë çdo kërkesë tuajën dhe e bëjmë punën tonë në mënyrë profesionale. Ne jemi zgjedhja e parë për klientët tanë dhe bëjmë çmos për të plotësuar çdo nevojë.

Gati për të mbrojtur
asetet tuaja?

LE TË FLASIM

Jeni një klient
ekzistues?

KËRKONI MBËSHTETJE

Mësoni më shumë rreth
produkteve tona?

KONTAKTONI SHITJET