Sektorët që mbulojmë

Qendër Biznesi dhe Supermarket
Ne asistojmë dhe patrullojmë ambientet e qendrave të biznesit dhe supermarketeve. Staf i përkushtuar 24/7 dhe i gatshëm për të ndërhyrë në çdo kohë.

Asistencë me sistemet e monitorimit nga qendra e kontrollit.

Gati për të mbrojtur
asetet tuaja?

LE TË FLASIM

Jeni një klient
ekzistues?

KËRKONI MBËSHTETJE

Mësoni më shumë rreth
produkteve tona?

KONTAKTONI SHITJET